Over ons

INSTALLATIETECHNIEK VANDECASTEELE biedt totaaloplossingen op maat voor alle HVAC/S (Heating, Ventilation & Air Conditioning & Sanitair)-toepassingen. Hier kan u terecht voor professioneel advies en een vakkundige afwerking.

Installatietechniek Vandecasteele, één aanspreekpunt voor al uw HVAC/S technieken.

Als pas afgestudeerde jongeman startte ik vol enthousiasme mijn zaak in bijberoep. Wat begon met af en toe eens een kraan te vervangen of een radiator op te hangen, groeide al snel uit naar grotere projecten, totale nieuwbouws, warmtepomp installatie’s, badkamerrenovatie’s, luchtbehandeling, airco installatie’s, dit voor zowel particulier als bedrijven. Voor mij staan de nieuwste technieken, nette afwerking en een goede communicatie met de klant/bouwheer steeds bovenaan.

Onze klanten de beste diensten aanbieden is voor ons een streefdoel. Om dit te realiseren investeren we dan ook in het constant bijscholen van vernieuwde technieken en in het behalen van de nodige certificaten. Zo kunnen we de klant altijd voorzien van een up to date totaalconcept met de nieuwste technieken. Onze klanten kunnen bovendien genieten van bepaalde premie’s die de overheid/fluvius enkel toekend aan gecertificeerde bedrijven.

 

Wat klanten zeggen